Lichaamsverzorging

bell'lieze

schoonheidszorgen - medische pedicure - juwelen - accessoires


Lichaamsverzorging


In een wereld vol stress en gejaagdheid, is het belangrijk af en toe tijd voor jezelf te maken. De ideale ontspanning vind je in een lichaamsverzorging bij Bell'Lieze. Een zalige rugmassage, Zweedse lichaamsmassage, hotstone massage of Aphrodite massage, aan u de keuze. Een extratje zoals cellulitis behandeling of buste verzorging kan er altijd bij. Ook voor de lichaamsverzorging worden producten van Jeunesse gebruikt. De basis van Jeunesse zijn de heilzame ingrediënten uit de Dode Zee, gecombineerd met natuurlijke ingrediënten en plantenoliën.

Jeunesse maakt als één van de weinigen gebruik van vacuümmixers, waardoor de cremes een zeer prettige luchtigheid krijgen en niet zwaar op de huid voelen.

De modder uit de Dode Zee wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzaamheid. Gelegen op het diepste punt ter wereld, bevat de Dode Zee 21 soorten mineralen, waarvan er zelfs 12 in geen enkele andere zee gevonden worden. Alle producten van Jeunesse zijn niet op dieren getest.


NIEUW !! Puresse self tanning spray Perfect gebruind zonder zon!


Puresse Self Tanning Spray is ontwikkeld voor gebruik op gelaat en lichaam en is geschikt voor ieder huidtype.

Bevat geen kleurstoffen, waardoor de huid niet verstopt raakt en wat de kans op irritatie vermindert.


Op basis van Aloe Vera, voor een gladde en zijdezachte huid wat de ontwikkeling van een streeploze teint ten goede komt. De werkzame stof DHA reageert met de aminozuren in de dode huidlaag, wat de gebruinde look geeft.


Puresse Self Tanning Spray geeft een natuurlijke bruining, bij frequent gebruik wordt een dieper gebruind resultaat verkregen. Spray direct egaal verspreid op de huid.

 

Spray voor thuisgebruik. Promo, ipv 24.95 euro, nu aan 21.95 euro!

(geschikt voor meerdere behandelingen)


LAAT JE ZOMERS KLEURTJE LANGER DUREN!!!

Hoogmolenstraat 125 Waregem  -  T 0479 80 27 18  -  info@bell-lieze.be